Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

november 2018

Automationsdag Innovatum Trollhättan 21 Nov

november 21 @ 09:00 - 16:00

Automationsdagen är ett utmärkt tillfälle att odla beställarkompetensen, men också ett gyllene tillfälle att nätverka, dela erfarenheter och att knyta nya kontakter. Du träffar akademi, teknikföretag och inte minst kollegor från andra företag inom den tillverkande industrin. Läs mer!

Mer information »

Smartare Industri Munchenbryggeriet 29 Nov

november 29 @ 08:00 - 17:00

Smartare Industri är en ny interaktiv mötesplats för dig som har det viktiga uppdraget att utveckla våra industriföretag. För att bli en smartare industri behöver vi inte bara utveckla vår digitala kompetens, effektivisera våra produktionsprocesser utan också utveckla vår innovationsförmåga. Förmågan till innovation – att kontinuerligt utveckla och förändra oss för att skapa nya värden och snabbare möta framtida utmaningar – har kommit att bli allt viktigare, inte minst för våra industriföretag.    

Mer information »

MITC produktionskonferens Eskilstuna 29 Nov

november 29 @ 13:00 - 17:00

Temat för denna konferens är de utmaningar och krav som följer av den oerhört höga förändringstakt som just nu präglar svensk industri. Vi befinner oss i ett teknikskifte, och vi ser stora förändringar genom exempelvis elektrifiering, digitalisering, artificiell intelligens och nya affärsmodeller.  Läs mer !

Mer information »

december 2018

Automation Småland, Automationskonferens 6 Dec Hillerstorp

december 6 @ 09:00 - 17:30

Årets konferens lyfter fram nyttan med automation, digitalisering och ett robotlyft för Sverige. Kompetenstillgång är viktig för att möjliggöra den industriella omställningen och både kompetensförsörjning och ’employer branding’ diskuteras från scenen. Konferensen genomförs i samverkan med det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030 och Automation Smålands medlemmar, partners och finansiärer. Läs mer

Mer information »
+ Exportera evenemang